tjejproblem

Idag har jag haft mensvärk, sån där som gör att man inte kan gå rakt. Så jag har vart hemma idag. Det är sjukt tråkigt att vara ensam hemma en hel dag! Nu ska jag hjälpa Lenis att plugga, sen blir det dejt med sängen.

Toy Story

Igår var bloggen inte riktigt som den skulle, inläggen publicerades inte osv.

Nu är jag hemma, har ätit nachochips och salsa, mums! Men nu blir det toy story med lillen :D


was ich ins Deutschland gekauft hat



Blommig tröja från Zara. Kort i modellen och väääldigt urringad, så får bli tröja/jacka över den.
Partylinne från Mango. Paljetterna är egentligen typ bronsfärgade, bilxten tog bort det bara.



Klänning från Mango. Hade den på filips konfa. Det är inte ofta jag känner mig just söt, men det gör jag i den här.




Två sjalar från random marknadstånd. Dock riktigt prisvärt, båda för 10 euro!

Jeans med jeans

Bara två lektioner idag, blev 12.20bussen hem. Helt okej alltså! Nu sitter jag och grejar med pappas kamera. Har lyckats te en bild på vad jag har på mig idag, så tänkte köra något så mesigt som dagens outfit idag. Och idag blev det jeans med jeans. Tycker det är helt okej, fast ser många i det nu. Vilket gör det lite tråkigt. Nu vet jag att bilden ser ganska jävlig ut, men jag är inte fotogenisk alls.



Jeansjacka: MQ
Linne och halsband: h&m
Jeans: Cheap Monday
Armband: Snö by sweden
Ring: jc



Tänkte försöka få upp bilder på det jag köpte i Tyskland med, men räkna inte med för mycket. Mina tekniska talanger är inte dom bästa.



klar!

Har haft en jättehärlig helg. I lördags hade jag och Niclas picknick, mysigaste på väldigt länge.

Söndag konfirmerade Filip sig, släkten är inte så illa har jag kommit fram till. Mormor är för härlig "kan ni inte stå där och se sådär söta ut".

Idag hade vi bara en lektion! Så mandis följde mig hem, hade riktigt kul. Lite mysko samtal, som vanligt när vi är med varandra. My best friend would be my only friend, if people knew how we act alone - bästa fb-gruppen just nu

Har även mailat in min genetikuppgift, den om sjukdomen. Kolla bild här. Lite svårt att hitta något om forskning och engelska läkartermer är inte det lättaste, det kan jag lova.


tio zehn ten diez tien dieci kumi sampu

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste på jorden

10 månader idag, jag älskar dig, megamycket





Fibrodysplasia ossificans progressiva

Har hittat sjukdomen jag ska skriva om! Fibrodysplasia ossificans progressiva (vanligen kallad FOP). Det är när muskelceller blir till benceller vid tex slag eller fall. Här får ni en bild med, hoppas ni inte är lika känsliga som jag är!


Nöjd!

Idag kunde jag gjort ett kompliteringsprov på matteB för att kunna nå mvg. Sist jag gjorde prov så fick jag ångestatack, så jag var jättestressad inför det här provet. Sen kom jag på att vg inte är dåligt nånstans. Så jag gjorde inte provet och jag är riktigt nöjd med det beslutet!




Efter skolan köpte jag och Mandis den nya Ben&Jerrys-glassen-på-pinne. Den var inte alls speciellt god (och inte alls värt 26 kronor!). Vilket var konstigt då den fått högt betyg i tester. Alldeles för mycket jordnöt enligt mig. Hoppas jag kan hitta en annan goding i det nya sortimentet istället. Lite sugen på den med havssalt i, choklad med salt är väldigt gott om ni frågar mig.

Vad gjorde ni för ett år sen?

Jag minns i alla fall vad jag gjorde. Jag gick upp tidigt, hade sovit otroligt dåligt och nervöst. Valde kläder i en evighet, även fast jag egentligen redan valt det innan(jeans, randig t-shirt och skinjacka) Sen åkte jag med mamma in till stan för att åka buss till Skövde. Det är nog den mest plågsamma bussresa i hela mitt liv, då har jag åkt till Spaninen i buss full med småbarn som skrek hela resan.

I Skövde mötte jag honom. Jag fick inte fram ett ord, men vi började med en kram. Som planerat. Åkte buss hem, mellan oss stod en godispåse. Jag kunde inte äta, för jag var rädd att må illa. Pappa hämtade oss i stan, ni pratade lite om att ni spelade i band. Hos mamma visade jag mitt rum, innan vi gick iväg och köpte glass som vi åt i tornet. Sen åkte vi linbana med. Hemma igen gjorde vi chokladbollar och jag fick låna din tröja.




Hos pappa såg vi lejonkungen 3, jag vågade inte hålla dig i handen. Sen var dagen nästan slut, åkte med dig till Skövde. När vi väntade tog du första bilden av mig. Sen frös jag så jag blev vit. Du fick två kramar innan du åkte iväg med tåget.

Och det var hela första dagen med Niclas. Det är ett år sen, och nu har vi vart ihop i snart 10 månader. 10 väldigt underbara månader.


"om dom slänger ut oss, då drar vi fan här ifrån!,,

Berlin i bilder
            

Ich bin zu hause!

Tyskland var allt och lite till!Förmodligen den bästa resan nånsin. Är fortfarande bakis, inte så bra nr det är krunegård ikväll. Men vafan, fullt ös iaf.

Blev party varje kväll, jag tog min första cosmopolitan med Mikaela. Sjukt trevlig tjej som var med oss hela tiden. Sista kvällen är ett kapitel för sig, men hem kom vi till slut. Sen sov vi tre timmar, innan vi vaknade och skulle åka. Alla fortfarande en aning runda om fötterna.

Shoppade en hel del, hittade två linnen och en klänning. sen lite småsaker med. Och shopping är roligare efter lunch. Iaf när man druckit vin till lunch.

När Christina märkte att vi var fulla, så blev vi oroliga. Vi frågade dagen efter om hon skulle ringa hem, hon svarade "men det är klart jag inte gör. jag vill ju inte att ni ringer min mamma, så jag kan inte ringa era heller" Hon är som den nya Eva, synd att vi inte har henne i tyska.

Bilder kommer förmodligen i eget inlägg.

Everytime!

Låten som vi funderat över i flera dagar nu, Britney Speas - Everytime. Manda fick en snilleblixt och kom plötsligt på väldigt mycket text, sen tackar vi gud för google.

väskorna!

En bild på min o Moas otroligt snygga väskor som ska följa oss till Tyskland!


syskonkärlek


Packen

Nu har jag börjat packa, för på tisdag bär det av mot Berlin :D Börjar bli riktigt taggad. När jag hittar kabeln till datorn så får ni en bild på våra snygga väskor. Men nu ska jag packa klart så mycket det går och ikväll ska jag se reprisen av Top Model 13, missade ju the makeovers.

bananmacka!

Igår glömde jag ta ett piller, så idag fick jag mens. Trodde det krävde att man missade typ tre dagar för att mensen skulle komma, men där ser man. Så idag har jag inte mått allt för bra. Har inte orkat göra något vettigt alls.

Just nu: har gjort mig en bananmacka (bröd, skivad banan och kanel på toppen)

bara för att

Skoldagen har vart som de flesta skoldagar, inget utstående som hänt direkt. Men jag är på bra humör, väntar på att Lenis ska ringa, planerar vad jag ska ha med till Berlin och lyssnar på musik! och jag är kär.

10 fingrar till gud

Har haft familjesamtal, var längesen jag var såhär förbannad. Jag skakar fortfarande. Måste ventilera mig lite bara.

Hur fan kan man gå så långt? Att mina vänner snor saker härifrån? Att Niclas och jag har ett förhållande som är kört? Hur kan du uttala dig om saker som du inte vet något om? Bara för att du hade en körd uppväxt så behöver inte jag ha det. 10 månader är fan bra mycket längre än vad som är vanligt för ett förhållande i vår ålder! Säger mamma att det är okej, så har du inget att säga till om. Vad gör det dig om han är här en helg? Förstör vi dina planer? - som att du någonsin haft planer som involverar oss?  Jag tänker inte diskutera saker som hur vi sover med dig eller vad vi gör, för det har inte du med att göra. För du är bara en inneboende, inget annat. På mellanstadiet fick jag höra "det du inte vill höra, hör du inte" jag hör inte dig, jag vill inte höra dig. Helst skulle jag slippa se dig med, men jag kommer hit för mamma och Johans skull. Jag älskar dom. Men du vill inte ha oss som familj, vi vill inte ha dig heller. Och rör du Filip igen, då ska jag personligen se till att du förlorar vårdnaden om Johan. 10 fingrar till gud.


mitt påsklov i bilder

klicka på bilderna för större format


BAKAT MED MANDIS

   


FICK PÅSKÄGG

  
(fick även ett hos niclas, ingen bild på det tyvärr)



ÅKTE TILL NICLAS

 


HSLE

Har hittat dieten för mig! HSLE - high sugar, low exercise. Dieten är parktiskt taget som den låter, mycket socker och lite träning. Precis emot vad alla dietister sagt förut. Men tydligen är det så att kroppen blir restestent efter 2-3 månader. Den tiden innan så går personen upp i vikt, men sen tar inte kroppen upp sockret för att den är "mätt" på det (om jag fattat det rätt) så då går personen ner i vikt istället. Då skulle träningen tydligen göra att kroppen blir hungrig och tar upp sockret igen. Så alla vänner därute, keep on with the candy!

pms

Idag glömde jag min nyckel hemma, eller rättare sagt, jag hittade inte min nyckel hemma. Jag vet inte vart den är. Vilket fall så gick jag till pappa efter skolan, eftersom att jag vet vart reservnyckeln ligger där. Sen när klockan var såpass mycket så jag visste att mamma o Johan skulle vara hemma gick jag till mamma. Ingen där. Eftersom att mamma tror att jag o Filip typ skulle bryta oss in om vi visste vart extranyckeln låg så berättar aldrig hon det. Ringer mamma, ingen svarar. På fjärde försöket svarar mamma "just de ja, glömde säga att Johan har fotboll nu". Så då gick jag till idrottshallen för att hämta nyckeln, då hade mamma gått ut en sväng. Det var väl passande när vi bestämt tid? Tack mamma, tack. Så ja, jag är jävligt sur nu.


God Morgon

sitter hemma hos niclas, där hela påskhelgen spenderas. har precis ätit frukost, rostat bröd med SMÖR på! niclas provkär systerns moppe, han frågade om inte jag skulle göra desamma, men nja. låt os säga att det inte är min grej helt enkelt.

igår fick vi leta påskägg i trädgården. då var alla barn på nytt kan jag säga er. precis som när man var liten. sen var det byteshandel för att få det man ville ha. ingen ville ha skumgodiset.

ikväll blir det Alice i Underlandet (klicka för att se trailer) på bio, i 3D. har aldrig vart på 3D-bio förut, så lite spännande är det allt. eftersom att tim burton regiserat så har jag ganska höga förväntningar.

när jag kommer hem fårn ni bilder från mitt i mandis cupcakesbak.

RSS 2.0