jag har världens bästa PENIS

har vart ute och gått en sväng nu. mina converse har bakantat sig med leran och mina händer med kylan. pratade med PENIS, LenisPENIS, och det var just like old times. verkligen skönt att kunna prata ut med någon. tror ingen riktigt förstår mig som du gör. jag har världens bästa PENIS - den mest passande facebook-gruppen just nu.

skrivit på miniräknaren, dagen vi såg håkan


ta inte illa upp

jag ber alla vänner att inte ta illa upp om jag säger något mysko. känner att extrempmsen är på väg. ska nog gå ut en sväng för att inte kunna såra någon. puss!

fruktsallad

nu sitter jag hemma igen, ser på svenska hollywoodfruar och äter fruktsallad med fil o kanel, mums!

har varit i stan med emelie och lill-amanda. köpte nya strumpbyxor, mina gamla var det hål i. så det vad nog på tiden. vi gick en sväng till biblan, för amanda behövde gå på toa, och där träffade vi eva! det var väldigt kul att träffa henne igen. eva kommer alltid va vår eva, 9D's eva.

ensam hemma

nu sitter jag själv hemma hos mamma, för det är PÅSKLOV! försöker klura ut hur mammas symanskin fungerar, det går högst tvivelaktigt. dock har jag fått ihop mitt jeanslinne. dessvärre verkar min mobilkamera ha lagt av helt nu, så bild blir svårt att få för tillfället. ska tvinga filip ta en pån mig senare istället.

i högtalarna: lars winnerbäck & miss li - om du lämnade mig nu

det är ingen vanlig dag idag...

för det är emmas födelsedag! och inte vilken emmas som helst utan emma emmis krille kirshti birgitta karin daga kristianssons (vadå många smeknamn?)

hoppas din dag är toppen och att jackan är fin! och som jag sa på fb, hoppas du får nått mot ditt löss-i-ögonbrynen-problem. kollar man på bilden så förstår man ju hur du fått det ;) men finare hora får man leta efter!



kramar

ibland är allt jag önskar mig en kram. gissar att det är så, att ibland går det bra och ibland går det dåligt. likaså med kärlek. men jag är glad att vi kan prata om allt. och nu är det lite bättre, tackar även disney för detta!

annars var gårkvällen helt okej. lite mysko o så, men det är ju jag med så det passade mig utmärkt.


den utstötta horan säger:

är klar med min hemsida om gulsaker i multimedia, känns skönt!

kvällen har spenderats med en ostbulimiker och en med flatlöss i ögonbrynet, ingen sväljer, det är ju 5 kalorier i en sats. helt vanlig kväll med 3b. och vi är helt normala. nästan.

KLAAAAAAAAAR!


dagen i punktform

  • hade klädbrist
  • kom till skolan, flyttade en fil. sen var allt för dagen klart. men hem kunde vi ju inte gå. nejnej
  • va på PK, köpte tre disneyfilmer till johan. stackaren har ju missat det bästa!
  • köpte godis med manda o moa
  • pluggade ideologier
  • va på möte angående tysklandsresan.
  • hemma igen, ska äta en ananasspit, som kommer utgå ur sortimentet igen :O

för övrigt...

så pluggar jag nu. har rast varje hel timme till kvart över, och båda dom sista rasterna har jag vart tvungen att kissa. kul att kissa på rasten liksom! hade ju vart mycket bättre att bli kissenödig mitt i passet, så hade jag haft en ursäkt för att gå iväg en sväng.

leker modeblogg :D

idag efter skolan gick jag och manda till jc, där jag hittade den här kjolen. det var kärlek vid första ögonkastet!


sen provade jag även ett nagellack idag, färgen Baby från Pink service.

k ä r l e k

nio månader idag.
känns helt okej faktiskt, eller underbart går med att säga.
älskar dig såhäääääääääääääääääär mycket

om ni undrar vad jag gör ikväll

wonder no more!

Sommarkänslor!

Saker som får mig att längta efter sommaren


tummen upp / tummen ner



1. Niclas är här!

2. småbarn! sett på baksidan av bokstavskexen, barn om kärlek "utseende är inte allt, kolla på mig. jag är snygg, men har ändå ingen att gifta mig med" - Brian 9 år   dom är ju bara för söta!



1. vi ska göra en hemsida i skolan. det går dåligt, om vi ska uttrycka det utan svordomar.

2. Charlotte har ingen bra musiksmak alls, okej lite grann ibland, men inte alls mkt tyvärr.... Sitter o fylls av ett tomrum nu. Hoppet om att åter höra kvalitativ musik börjar upphöra. // Niclas

missförstånd

haha, trodde ja o manda hade bestämt att gå på matten idag, men tydligen inte. så nu är jag hemma igen. men vi åker nästa buss in, för att gå på pluggfika. känner mig lite duktig faktiskt.

glädje :)

20.48

vad är det för fel på den här tiden? alla är ju deppiga. tycker det kan bli vår nu. folk blir gladare på våren.

kvitten, persika och grädde

igår gjorde jag avslurningsprovet i matte b, det gick totlat åt skogen. så jag får chansen att göra om det. efteråt gick jag o manda o surade på café i evigheter, med en stor godispåse med oss. det var inte mycket som vi inte klagade på den tiden.

när jag kom hem åkte vi o handlade, jag köpte te, med samma sak som rubriken.

idag har det varit temadag, en riktigt kul sådan. tror man måste vart med för att förstå grejen. menmen, kul var det i alla fall. sen fick vi sluta tidigare, så vi hann med 13.20-bussen!

idag bokade vi även biljetter till markus krunegård den 17e april

om jag får IG på provet så skyller jag på facebook

det här med facebookgrupper tycker jag verkligen gått för långt, men vad gör jag om inte går med i ett par till? bestämde mig igår för att inte gå med i fler, men det har jag givetvis gjort. bland annat i gruppen med samma namn som rubriken. ganska bre tycker jag. annars är den roligaste gruppen lätt Om du minns detta växte du upp i slutet av 90talet....

idag har jag pluggat matte och det gick bra! det var ett tag sen nu. sen hämtade jag johan på fritids, som vanligt såg vi en Harry Potter. den enda jag hittade var fången från askaban. så den fick det bli. han får inte se hp för jan, så när han frågade vad vi gjort svarade johan att vi sett på Lejonkungen. det är min pluttis det xD

helgen kort

fredagen
efter att ha sovit jättedåligt natten innan så såg jag fram emot att lägga mig tidigt, men plötsligt knackar det på dörren o in kommer hanna o umbrellis :D dom viste inte vart dom skulle, så dom hälsade på mig. riktigt rolig överraskning! vi såg lets dance och solsidan innan dom gick vidare och jag somnade

lördagen
spenderades i göteborg med 3B. riktigt lyckad dag. jag var inte ute efter något specifikt, men blev blev ett vitt spetslinne och en blomma att ha i håret. och tågresen hem ska vi inte tala om, flum på hög nivå.
 


söndag
har vart hos farmor och firat mig. fick pengar, skraplott (vann inget) och hemmagjorda praliner. riktigt fina faktiskt. sen har jag även försökt plugga matte, men sannolikhetsläran kommer aldrig bli min grej.


och imorrn är det studiedag! den lär jag spendera med matteboken innan jag hämtar johan efter skolan!


flyttdag

idag är det fredag, vilket innebär att jag ska till pappa idag. allt packas ner för att köras nån kilometer för att sen packas udd igen. något kul är dock att solen skiner, så jag tar med vårkläderna!

just nu har filip skickat en länk till mig. man ska tänka på en kändis medan man svarar på frågor om den, sen listar anden ut vem det är. kanske är jag lättroad, men jag gillade det. här är sidan om ni vill prova.

bild från sidan

. . . . . . . . . . . .

är för tillfället trött på det mesta. framför allt matte.

borde egentligen sova nu

nu är jag trött och sömnig, så varför sitter jag vaken? jag vet faktiskt inte. jag har i alla fall vart och kollat på källby if's träning med emma idag. blev nästan lite sugen på att börja igen.

imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen, så jag lär missa bussen till skolan.
     "lottis, om du tycker det är läskigt när tandläkaren har saker i din mun, då kan du tänka att dom sakerna är godis. det gör alltid jag" - lillebror.  

han är bra smart han.

saknad

igår firades jag då av familjen. tycker sånna saker lätt blir stelt. dock fick jag fina grejer, bland annat conversen som invigdes idag.

idag har vi även haft språkprov, inte kul. men efter skolan kom umbrella mate in till stan! riktigt kul att träffa henne igen. och nu fick hon sina lacktights som jag haft sen klassfesten.

nu sitter jag med ben & jerrys och ser på skärgårdsdoktorn. och skulle ge det mesta för en kram från niclas.


kalas på gång

nu kommer snart mormor och morfar, givetvis lyckas jag spilla över hela mina kläder precis. bara ner o byta om..

bilder från helgen

nu har jag ätit och pluggat tyska. känner mig ganska duktig, bara en punkt kvar på listan! här kommer i alla fall lite bilder från helgen.

skåpen på gustavsvik, som det var kö till


jag invigde min skinjacka för året


på pizzahut, buffe där pizza och glass ingick


letade nya converse, dom gröna blev det


köpte även detta


linne - lager 157 herr
trosor-som-ser-ut-som-kalsonger - lager 157
fejk-skinkavaj - h&m

men nu måste jag återgå till tyskan.
todilou

i väntan

nu är jag hemma igen, från örebor, inte göteborg som jag lyckades skriva i förra inlägget. vad ska jag säga? är man tankspridd så är man. helgen har vilket fall varit jättekul. badade på gustavsvik och dom hade en ny rutchkana! dock var det väldigt mycket folk där, det var kö till skåpen i omklädningsrummet.

sen var vi på ett lager 157, samt shoppade vi hela dagen idag. fick välja ett par skor som jag ska f imorrn, då jag fyller år(!) jag hade från början bestämt mig för jeansblå converse, men så finns dom inte på dam. och minsta på herr var storlek 41,5. så det blev gröna tillslut.

mer bilder kommer efter maten, för nu väntar jag på spagetti och köttfärssås.


sista inlägget innan måndag

idag har jag haft min första riktiga mattelektion på evigheter, insåg att matte faktiskt är kul! efter skolan träffade jag emelie, vi gick till 3b och fikade. tydligen skulle fudgekakan va som en orgasm, jag är tveksam. sen missade vi bussen hem. och förresten är 3b något helt annat för mig, birgitta, balle, barbapapa.

imorgon bär det av till göteborg med mamma, pappa o filip. först blir det väl gustavsviks bad och på söndag massa shopping. ska då införskaffa ett par converse. lär bli en toppenhelg. vad ska ni göra i helgen?

i högtalarna: the killers - mr. brightside

dagen i bilder


                                                   frukost på a-hustorget


                                                               kladdkakan


kokosen blev bränd, tyvärr. men det kan man skrapa bort :D


                                                                  SOLEN!

10-03-04

nu är jag hemma igen. hade engelskaprv idag och vår lärare ger oss samma lucktext som förra gången! klantigt så det skriker om det.
tiden hos emma var toppentoppen, blev en hel del skratt. och vi gjorde en jättegod kycklingsallad.

för tillfället bakar jag kladdkaka med kokosgranering, utan recept (!) kanske ska man börja baka något annat när man kan receptet utantill, men... det vore ju onödigt. blir det bra får ni bilder ikväll ;)

i högtalarna: the replacements - here comes a regular


tema = fika

har temadag i skolan, som varje onsdag. ska skriva en artikel om dumpsterdiving. men snart så har vi fika, som vi också har varje onsdag!

efter skolan ska jag och manda invadera emmas lägenhet. vi kommer bo där alla tre inatt, lär bli kul!

presentation

nu ska ni få träffa min gamla vän trisse. han är tio år gammal och var under sina glansdagar vit&går och hade utstående morrhår, idag är det endast hans blåa ögon som lyser som förr. han gillar att sova vid mina fötter i sängen. och han är en sällskaplig lite kissemiss. jag sparade tre veckopengar för att kunna köpa honom, så han var efterlängtad. än idag gör han mig sällskap vad jag än gör. 

                                                                         trisse



och nej, jag har inte alls tråkigt, inte alls. och pluggandet går utmärkt, eftersom att det gick så bra så tänkte jag presentera mitt gosedjur. för sånt gör jag när jag har kul, eller inte.....

telefon

moster kicki ringde precis, vi pratade lätt bort 30 minuter. ibland tror jag att jag gillar släkten. och jag insåg nu att kicki tycker lika mycket om choklad som jag gör.

 men nu kommer mamma hem och vi ska göra egen glass!


back to school

var första dagen i skolan på två veckor idag. kändes faktiskt skönt att vara tillbaka. där var allt som vi hade lämnat det. dock blev inte ufot allt för glad när vi missade engelskan.

efter skolan fikade jag med emelie. tycker vi blivit riktigt bra på det faktiskt!

morgondagens planer:
* gå upp i tid
* överleva tyskan (den är nästan tre timmar lång)
* köpa saker till glassen
* skaffa fritidskort
* komma hem och göra glassen


RSS 2.0