karnevalen, here we come!



Nu börjar det ordna sig med dräkterna! Idag har vi införskaffat tygena som ska sitta runt armar, ben o ögon. Samt tvättmaskinfärg som vi ska färga lankan med, vilket blir skalen sen! Känns som detta kommer bli jättebra. Och imorn blir det gbg för hela slaten.

Gomorr'n

Hoppas ni sovit gott, för det har jag. Det var på tiden! Vaknade med mensvärk, varnar för mitt pms-jag idag. Nu ska jag äta frukost till bella&tyra. Bella ser ut som en fjortis och Gynning är gäst, kan bli intressant.

Förresten lyser solen, härligt!

Lättnad

Idag är sista dagen med det här temat. ÄNTLIGEN!


Onödig fakta

Om ni inte har sett det så ser googles logga för tillfället ut som ett pacman-spel, vilket det också är! Om man trycker på bilden på googles startsida så kan man spela det klassiska spelet.

Libanons mödrardödlighet, intressant?

Igår tog jag o Manda första badet! Inte första doppet, för vi doppade oss allt mer än en gång. Och vi var i en bra stund med tanke på temperaturen i vattnet. Härligt var det. Sen hade vi ju åskådare som hejjade på oss med, haha. Och ett tips till mina vänner, släng er inte i grunt vatten. Då får man sand där man inte önskar ha den.

Nu måste jag jobba med temat och jag är på allmänt dåligt humör, bara så ni vet.


Helg hos the one and only MANDIS!

 



Gammal kvalitetsbild jag snott från mandis!

om jag minns rätt så sparkade hon mig precis efter, hahaha


trött

Nu funkar internet hyffsat. Idag har det varit temadag, som onsdagarna är på VP. Tycker dagen gick bra ändå, fast vet inte vad man kan kalla grupparbete. Trodde jag ska slippa hemsidan, ändå är det jag som gjort hela? Aja, det lär jag säga till lärarna med.

Jag har kommit in i en sova-dåligt-period. Jag vaknar vid 3-4tiden och kan inte somna om. Det förstör hela dagsrytmen och nu mår jag illa. Tänkte tvinga pappa ta hand om mig lite. Eller så blir det lite Harry Potter nu!

Tv-kväll

Idag skulle jag och Mandis bara ha svenska, så vi kunde åka 13.30-bussen in. När klockan är typ lite innan 10 får jag sms, då har Ann flyttat svenskan dit. Det var ju snällt att vi fick veta det samtidigt som dom började. Känner då verkligen inte för att ta någon frånvaro för det.

Nu har jag renskrivit min filmrecension på tyska. Den blev drygt 1,5 a4 långt. Är nöjd med det, mer orkar jag inte skriva och förmodligen vill inte Anna-Karin rätta mer heller xD.

Men nu ska jag äta innan det blir tvn, först top model och sen svenska hollywoodfruar! Bästa tv-kvällen på hela veckan.

Just nu i högtalarna: Johnny Cash - Hurt

11.04

När jag börjar skriva det här är klockan 11.04. Niclas sover och jag är rastlös, så jag lånade hans dator lite.

Igår såg vi på Bilar igen, tror vi citerar den filmen lite för ofta nu. Och vi var vid en sjö nånstans, jag har ju så fantastiskt bra lokalsinne, men tror den heter nått på B. Hur som helst så hade vi jättefint väder igår, det gick att gå omkring i bara bh! Vilket jag inte gjorde, kändes fel runt Niclas familj.

Men nu ska jag tvinga upp Niclas, vill ha frukost!

hjärta






Jag är inte död

vårt internet har bara legat nere i evigheter. Men nu är jag hos Niclas och lånar hans dator. Kom hit igår, tjuvåkte på tåget mellan Hallsberg och K-holm. Var bra nervös hela tiden. Jag hamnade iaf bredvid en amerikan, han var på klassresa i Svergie. Han förstod inte varför vi uttalade Charlotte så konstigt här, haha.

Nu ligger jag i myshörnana. Idag har vi vart på vårmarknad. Jag har köpt underkläder. Är inte det sjukt tråkigt att lägga pengar på egentligen? Menmen, det var behövligt. Men nu kommer Niclas med te till mig, gulligt!

Ha det bäst, flodhäst(ar)

Dagen kort

Nu är jag jättetrött. Så tänkte egentligen bara visa en bild på min nya bikini som jag köpte idag. Fast kan klämma in att vi haft föreläsningar hela dagen. Dom var över förväntan tycker jag. Fast Laila Bagge Wahlgren visade rumpan i sina tights.

Har även smakat den nya marabou, med polka i. Enligt mig smakar den nästan exakt som mintkrokant. Men iaf, hm hade fått in nya badkläder nu. Dom flesta kostade bara 49.50. Så dom håller ju bara en sommar. Nästa sommar kommer jag ändå köpa en ny, så mig spelar det ingen roll.


Ett år sen

Idag är det ett år sen klassen åkte till London, 9D alltså. En helt annan värld jämfört med nu. O kvällen innan, då jag faktiskt fattade att jag skulle till London, att bussen gick om 5 timmar från Götene. Adrenalinet då går inte beskriva.

När jag nu fick sms från Umbrellis (som blev umbrellis i London), inser jag att jag saknar det. Vi var ändå tighta. Även om vi inte var riktigt så tighta som vi trodde, så var vi alla ändå vänner. Mycket mer än vad jag kan säga om min klass nu.

Och London var en bra avslutning på tre fantastiska år. Hotellet som var jättedåligt, killarna som hade kikare och kollade på tjejen i duschen. Qlippan: Jag tycker inte om att ni springer runt sådär nakna! Nio tjejer i ett rum. Alla killar som kollade på Hannas ben. Kackerlackan i badkaret. Spaniorerna! London Eye. The umbrella, som gjorde mig och Emma till  Umbrella mates. Shoppingen. Och tappar man bort någon på Primark är det bara att vråla ut ett "VICKAN!"


90 minuter

Det är så länge som jag och mamma gick på kinne-kulle idag. Filip tränade på Såtavallen, så under tiden gick jag och mamma en sväng. En ganska lång sväng, ungefär 1,2 mil. Jag har kommit fram till att hon inte är så illa ändå, min mamma. Idag gick vi och pratade massa om släkten, mormor klär sig vidrigt förstår ni. Men riktigt så elaka var vi faktiskt inte.

Annars har jag spenderat min dag sähär: (vilket syns på mina ben, dom är röda)


It's not a cry that you hear at night

Just nu i högtalarna: Jeff Buckley - Hallelujah

Ett mästervärk om ni frågar mig!

Nytt i garderoben

(bara jag som alltid haft svårt att stava till garderob?)



Stor träring - h&m
5 småringar - lindex


Klänning - gina tricot, MAMMA BETALA!
(ja, bilden är från gina tricots hemsida)



Rosett - Lindex


RSS 2.0