j a g ä l s k a r d i g n i c l a s

.. du är allt jag har och allt jag ber om .. í'm the one who wants to be with you .. jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din .. nothing else matters .. i want to hold your hand .. du är det finaste jag vet .. wish you were here .. all you need is love .. you're all that i need .. jag älskar dig så mycket att jag hatar mig .. ingen annan kommer in hjärtat gör mig blind .. you're beautiful .. without saying a word you can light up the dark .. sålänge du är med mig .. can't help falling in love with you .. i would do anything for love .. ta mig till kärlek .. you set my heart on fire .. vill känna din kropp emot min .. no one's gonna love you more than I do .. you're still the one .. snurra min jord igen radion spelar vår sång .. i need you now tonight .. jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor .. i will always love you ..


you make me smile

pirrig

nu kommer niclas snart hit. och det pirrar i magen, sådär härligt pirr som gör att jag inte kan sluta le för mig själv.

hemma igen

nu är jag hemma igen. dagen blev som förväntat lyckad. tror vi satt på café i två timmar! ibland funderar jag på hur friska vi är, men jag kommer alltid fram till att vi bara vet hur man har kul.

                                                            friska var det...



sen gick vi en sväng i affärer, känns som att vi kan hela utbudet i stan nu. jag skulle kolla en bikini jag sett på nätet, den var hemsk i verkligheten, dock hittade jag den här bustiern (bilden). riktigt nöjd!

                                                       149 kr från lindex

glad

nu sitter jag och äter frukost, kollar lidköpings hemsida och ser att vi är lediga imorrn med! ni anar inte min glädje, det betyder att vi inte har bip-test eller engelskaprovet förrän om en vecka! plus att niclas kommer imorrn, så då slipper han följa med till skolan :D

dagen ska spenderas med manda och emelie i stan, lär bli lyckat!

  bilden säger faktiskt ganska mycket om oss

tummen upp / tummen ner




förändring
satt och kollade igenom massa gamla bilder, låt mig säga att jag är glad att jag förändrats! tänkte visa lite bilder, så ni förstår vad jag menar. (klicka för större format)
bild1- jag cirka fyra år, med min bror.
bild2- jag cirka 10 år, bredvid klara
bild3- jag cirka 12 år, bredvid johan och en kapybara (!)
bild4- jag cirka 13 år.
bild5- jag för cirka fyra månader sen.
bild6-jag för cirka en månad sen, mellan emma och manda.

      

            





sj
massa tåg är instälda på grund av vädret. visst, dom kanske inte kan hjälpa det. men när det finns en chans att niclas inte kan komma hit till helgen så måste jag få bli sur på nån. så jag är sur på sj. och jag tror inte jag är ensam.


alla vi som e villiga att kasta mer snö på de la gardies tak

igårkväll hittade jag den, den bästa facebook-gruppen av dom alla (rubriken)! tack vare snön är vi även lediga idag, vilket är dunderskönt då tisdagarna är värst engligt mig. tre timmat tyska på morgonen är faktiskt inget jag önskar någon.

förresten drömde jag mardrömmar inatt. tycker det är hemskt, men sen är jag ju för lättskrämd för mitt eget bästa. drömmer ni ofta mardrömmar?

i högtalarna: kent - utan dina andetag

världens vackraste text, tårarna rinner varje gång.

1 2 3 4 5 6 7 8

idag var det som sagt ingen skola, det gillas! dagen har spenderats med emelie, har gjort stan. igen. och fikat. igen. men vi gillar att fika, så det går ingen nöd på oss. dock beställde vi varm choklad, det var tyvärr en besvikelse. vi fick en chokladbit som man skulle röra ner i varm mjölk, väldigt mysko.

                                                                     på cafét




sen är det den 22e idag, vilket innebär att jag och niclas har vart ihop i 8 månader idag.
älskar dig niclas, och det har vart dom bästa månaderna i mitt liv.


kärlek

längtar som tusan till nästa helg, för då kommer niclas hit. min niclas. 
  och jag är nykär igen, så kolla inte konstigt på mig om jag fnittrar eller ler lite för mig själv.


            
                                                      you make me smile



























ibland måste man gilla den, snön

tjohooo *glädjeskutt* !! ingen skola imorgon, för hög risk att taken rasar in, så alla är lediga.  o plötsligt blev sportlovet en dag längre. inget vi klagar på.
säger som min kära vän manda, det stavas u-n-d-e-r-b-a-r-t!

förresten var inte skärgårdsdoktorn någon besvikelse, redan inne på tredje avsnittet!


skärgårdsdoktorn

sitter nu och väntar på att första delen av serien skärgårdsdoktorn ska bli klart att se. har letat ett bra tag för att hitta den, o nu är det bara att vänta. jag vet att det är sent, men jag ska se ett avsnitt innan jag går och lägger mig idag! är dock rädd att jag ska bli besviken, att det inte alls är lika bra som jag vill minnas.

i högtalarna: håkan hellstörm - nu kan du få mig så lätt

och som vanligt när den låten är på, så saknar jag min älskling.


...

Då försöker man igen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0